Pupus Preorder

Tältä sivulta löydät ennakkotilattavissa olevat Pupusin tuotteet. Ennakkotilaajien hinnat ovat hieman alhaisemmat ja valittavaissa on useita kuoseja, kokoja ja sisäpintoja. Ennakkotilaamalla varmistat, että saat tuotteet juuri sellaisina kuin haluat. Tuotteet maksetaan heti tilauksen yhteydessä ja saat niistä tilausvahvistuksen. Toimitusvahvistus lähetetään sitten kun tuotteet ovat saapuneet kaupalle ja pakattu lähetettäviksi. Tuotteet saapuvat asiakkaille noin kahdessa viikossa ennakkotilauksen päätyttyä.

Pupus on puolalainen perheyritys ja kestovaippamerkki, jonka valikoimaan kuuluu myös eri kokoiset pul-pussit, naisten kestot ja erilaiset imut. Tuotteet on suunniteltu ja testattu perheen seitsemällä lapsella vastasyntyneestä kuivaksiopetteluun asti, ja myös asiakkaiden kokemukset ja toiveet on otettu huomioon tuotekehittelyssä. Tuotteet valmistetaan Puolassa käyttäen puolalaisia, sertifioituja kankaita.

Pupusin tuotteet ovat keskimääräistä hieman pienempää/matalampaa mitoitusta, joten jos emmit kahden koon välillä, valitse isompi. Kuorivaipaksi kannattaa aina valita sisävaippaa kokoa isompi kuori.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.