top of page
Untitled design.png

Tarina kaupan takana

Sinin Kestokauppa perustettiin keväällä 2021 kun halusin tuoda pellavaimut ja erilaiset hoitoliinat markkinoille. Rakastuin pellavaan imumateriaalina kun ompelin isoäitini vanhoista pellavaliinoista imuja, ja huomasin miten imukykyisiä, mutta ohuita ne olivat. Kolmen kestopepun äitinä, ja kestovaippatukihenkilönä, tiedän myös miten erilaisia tarpeita perheillä voi olla kestoilun suhteen, ja siksi halusin myös laajentaa saatavilla olevaa valikoimaa mm. vaipoissa käytettävistä materiaaleista.

Kestoivaippailuun liittyy kohdallani vahvasti myös ekologiset arvot, jätteen vähentäminen, sekä materiaalien uusiokäyttäminen. Siksi innostuin korjaamaan käytettyjä vaippoja, ja tuunaamaan huonoja paremmiksi, jotta yksikään pelastettavissa oleva vaippa ei joutuisi turhaan roskikseen. Valikoimastani löytyy siis myös paljon erilaisia käytettyjä ja kunnostettuja tuotteita.

Kestovaippailu on vienyt niin sanotusti mennessään, ja toimin myös Kodin kestot ry:n tukihenkilönä, ja pyöritän siskoni kanssa Vaippavinkit-blogia sekä Instagram-tiliä. Autan siis enemmän kuin mielelläni missä tahansa kestoiluun liittyvissä ongelmatilanteissa ja annan neuvoja, jotta sinäkin voit kokea kestovaippailun helppouden ja toimivuuden!
 

Tulevaisuudessa haluan yhä laajentaa valikoimaani sisältämään kestoilua helpottavia tuotteita sekä alan uusimpia innovaatioita. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaani!
-Sini

Yrittäjä, äiti, ompelija, bloggaaja, tukihenkilö

bottom of page